I’m
doing my best to see the world in Transurfing-related way. In volume
VI of Vadim Zeeland’s cycle, I found out about particular diet
which includes only not-cooked vegetarian food. 29 years old Susan
Reynolds eats nothing but raw vegetables, fruits and seeds.
“The
benefits include [mental] clarity, positivity, health, energy and the
ability to make choices.” – She says. I grew eating “typical”
diet: loads of sugar, pork sausages, and fried meat and potatoes.
Since very young age I had the teeth of an old person and the skin of
the monster, with plenty of enormous spots. I’m positive it was my
diet to blame.
Human’s
body is the same it was 1000 years ago – and it’s only recently
that we are consuming processed food and sugary drinks. Basilicata is
a right place for someone who prefers raw food. There are plenty of
fresh fruits in the whole year. Fresh food is great – but who will
convince perverted stomach to to be happy with only salad for lunch?
Staram
się widzieć świat na sposób Transurfera. W VI części cyklu
Vadima Zelanda dowiedziałam się o niespotykanej diecie, zalecającej
jedzenie tylko surowego, bezmięsnego jedzenia. 29. letnia Susan
Reynolds je tylko niegotowane warzywa, owoce i nasiona.
Zyski
to [umysłowa] czystość, optymizm, zdrowie, energia i zdolność
podejmowania decyzji.” – mówi. Wychowałam się na „typowej”
diecie: mnóstwo cukru, kiełbasy, smażonego mięsa i kartofli. Od
wczesnej młodości miałam zęby staruszki i skórę potwora, pełną
pryszczy.
Jestem
pewna, że odpowiedzialne za to było jedzenie. Basilicata to dobre
miejsce dla kogoś, kto preferuje zdrowe jedzenie. Przez cały rok
można jeść świeże owoce. Świeże owoce i warzywa są wspaniałe
– ale jak przekonać zdemoralizowany żołądek, by zadowolił się
sałatą na obiad?
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.